Young Energy Leader Award

Recharge Earth Young Energy Leader Award  


Jonge mensen zijn de drijvende kracht achter de energietransitie. Daarom is de Young Energy Leader Award in het leven geroepen: om jonge talenten te belonen voor de inzet die zij tonen voor een duurzame toekomst en om hen aan te moedigen hun visie en innovatieve ideeën te delen. 

De Hogeschool Rotterdam, Erasmus UniversiteitTU Delft, Avans Hogeschool en Radboud Universiteit maken een zorgvuldige selectie van getalenteerde studenten die tijdens Recharge Earth hun scripties zullen pitchen. 

 


Dit initiatief wordt ondersteund door Eneco. Samen met Eneco bieden we een platform voor jonge leiders om hun ideeën te presenteren en een blijvende impact te maken op de energie-uitdagingen.
 

 

Word jij de Young Energy Leader van 2024?

Als Young Energy Leader krijgt u de kans om uw talent en ideeën te presenteren aan experts uit de sector en belangrijke belanghebbenden.

Ben jij een gedreven en gepassioneerde student (WO - universiteit of HBO - hogeschool) met visie op een duurzame toekomst? Dan nodigen wij je uit om je aan te melden voor de Recharge Earth Young Energy Leader Award, powered by Eneco. Deze prestigieuze prijs erkent aanstormend talent in de energiesector en biedt een ongelooflijke kans om je carrière een kickstart te geven!

Lees hier meer over deelnemen

 

Tijdens Recharge Earth 2023 is Flore Verbist bekroond met de allereerste Young Energy Leader Award! Deze prijs is uitgereikt vanwege haar indrukwekkende scriptie en pitch over smart charging van elektrische auto's. Naast de prijs ontvangt Flore ook 10.000 euro van Eneco voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van leiderschap en de energietransitie. Van harte gefeliciteerd! We willen ook graag finalisten Lars Breedveld en Kevin Dankers feliciteren, die elk 2.000 euro ontvangen voor hun prestaties. Eneco zal gesprekken voeren met alle finalisten over de mogelijkheid van een traineeship.

 

Dit initiatief is powered by Eneco

Vakjury

Eric Wiebes (Juryvoorzitter)


Gijsbert Korevaar
Lector Circulaire energietransitie en Assistant Professor Industrial Symbiosis

TU Delft & Hogeschool Rotterdam
Leonie Reins
Professor Public Law & Sustainability

Erasmus Universiteit Rotterdam
Petra de Groene
Directeur economie en duurzaam

Gemeente Rotterdam
Dick Velings
Managing Director Eneco B2B

Eneco
Marjan Kreijns
Directeur Green Village

TU Delft
Saleh Mohammadi
Lector Renewable Energy Carriers

Avans University of Applied Sciences
Hans van Kranenburg
Professor of Strategic Management & Head of Business Administration

Radboud University & Nijmegen School of Management