Young Energy Leader Award

Recharge Earth lanceert de Young Energy Leader Award  


Jonge mensen zijn de drijvende kracht achter de energietransitie. Daarom is de Young Energy Leader Award in het leven geroepen: om jonge talenten te belonen voor de inzet die zij tonen voor een duurzame toekomst en om hen aan te moedigen hun visie en innovatieve ideeën te delen. 

De Hogeschool Rotterdam, Erasmus Universiteit en de TU Delft hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van getalenteerde studenten die tijdens Recharge Earth hun scripties zullen pitchen. 

 

Wat wint de Young Energy Leader?


Dit initiatief wordt ondersteund door Eneco. Samen met Eneco bieden we een platform voor jonge leiders om hun ideeën te presenteren en een blijvende impact te maken op de energie-uitdagingen.

De winnaar van de Young Energy Leader Award wint een traineeship bij Eneco. Gedurende het traineeship zal de winnaar worden begeleid door experts en krijgt hij of zij de kans om een tastbare impact te hebben op de duurzaamheidsdoelen van de organisatie.
Maar dat is niet alles! De winnaar ontvangt ook een bedrag van €10.000 dat volledig kan worden besteed aan een duurzame opleiding of studiereis. Hierdoor kan de Young Energy Leader zelf bepalen hoe hij/zij zijn of haar kennis en vaardigheden wil verbreden. 

 

Dit initiatief is powered by Eneco

Vakjury

Eric Wiebes (Juryvoorzitter)


Gijsbert Korevaar
Lector Circulaire energietransitie en Assistant Professor Industrial Symbiosis

TU Delft & Hogeschool Rotterdam
Leonie Reins
Professor Public Law & Sustainability

Erasmus Universiteit Rotterdam
Petra de Groene
Directeur economie en duurzaam

Gemeente Rotterdam
Dick Velings
Managing Director Eneco B2B

Eneco
Marjan Kreijns
Directeur Green Village

TU Delft