Praktische informatie

Programma

Het tweedaagse programma bestaat onder andere uit plenaire sessies onder de bezielende leiding van Remco de Boer, aansprekende keynotes en breakout sessies. 

Wilt u zien welke sessies er in 2021 gehouden werden? Bekijk dan deze pagina.

 

Inschrijven

De inschrijving voor 7 en 8 september 2022 zal in het tweede kwartaal van 2022 open gaan.
 

Locatie en bereikbaarheid

Het congres vindt plaats in het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC).
Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg en bij metro- en bushalte Zuidplein. 

Adres

Rotterdam Ahoy                         
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam 

Openbaar vervoer

Rotterdam Ahoy is goed te bereiken met bus, metro en trein. De Ahoy Arena ligt op 5 minuten loopafstand van metrostation en bushalte Zuidplein. Zorg ervoor dat het tegoed op uw OV-chipkaart is opgewaardeerd en vergeet niet uit te checken op de terugweg. Plan uw reis met het openbaar vervoer hier.

Parkeren

De parkeergarages van Rotterdam Ahoy bieden plaats aan 2.000 voertuigen. Auto's kunnen de hele dag geparkeerd worden voor € 18,00. Het tarief voor touringcars is € 45,00.

Hotel service

Ons Recharge Earth organisatieteam heeft hotelkamers gereserveerd met speciale tarieven voor exposanten en bezoekers via Preferred Hotel Reservations. Wilt u gebruik maken van deze hotelboekingsservice, klik dan hier om direct naar de website van Preferred Hotel Reservations te gaan of e-mail direct via congres@preferredhotelreservations.nl.

 

Het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre

Het internationale congrescentrum telt 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) met 2.863 zitplaatsen en prachtige foyers en exporuimtes. Ook kleinere congressen kunnen er uitstekend plaatsvinden. De zalen variëren in grootte (50 tot 4.000 personen).

Het congrescentrum is geïntegreerd in de bestaande structuur van Ahoy. Hierdoor is het mogelijk om naast een congres een bijbehorende vakbeurs te organiseren. De Beurs- & Evenementenhallen bestaan uit maar liefst 30.000 m2 oppervlakte. 

Meer informatie over het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en Rotterdam als bestemming vind je op www.rotterdamconferences.nl.
 

Duurzaamheid - Rotterdam Ahoy

Als Rotterdam Ahoy leven we in het hier en nu maar denken continu aan de toekomst, een duurzame toekomst. Een toekomst in een gezonde, mooie en groene stad. Zodat onze volgende generaties ook kunnen genieten van al het moois dat wij te bieden hebben. Duurzame ambities realiseer je niet alleen. Rotterdam Ahoy bouwt op verschillende manieren samen met partners en stakeholders aan de toekomst.

Zo maken wij onderdeel uit van het EU project Ruggedised en investeren we in duurzame oplossingen in ons huidige gebouw en nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre. Benieuwd naar het totaal aan duurzame oplossingen binnen onze organisatie. Check ons duurzaamheidsverhaal.