Praktische informatie

Programma

Het tweedaagse programma bestaat onder andere uit plenaire sessies onder de bezielende leiding van Remco de Boer, aansprekende keynotes en breakout sessies. 

Wilt u het hele programma zien?

Klik dan hier

 

Inschrijven

De registratie voor Recharge Earth is geopend! Ontvang €100,- EARLY BIRD korting als u zich registreert voor 16 juli en betaal €395,- i.p.v. €495,- voor een tweedaags ticket.

Registreren

 

Download promotiemateriaal

Klik hier

 

Adres

Rotterdam Ahoy                         
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam 

 

Locatie en bereikbaarheid

Het congres vindt plaats in het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC).
Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg en bij metro- en bushalte Zuidplein.

Ontdek Rotterdam

 

Openbaar vervoer

Rotterdam Ahoy is goed te bereiken met bus, metro en trein. De Ahoy Arena ligt op 5 minuten loopafstand van metrostation en bushalte Zuidplein. Zorg ervoor dat het tegoed op uw OV-chipkaart is opgewaardeerd en vergeet niet uit te checken op de terugweg. Plan uw reis met het openbaar vervoer hier.

 

Parkeren

De parkeergarages van Rotterdam Ahoy bieden plaats aan 2.000 voertuigen. Auto's kunnen de hele dag geparkeerd worden voor € 18,00. Het tarief voor touringcars is € 45,00.

 

Eetgelegenheden Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet. We bereiden de beste snacks, culinaire en gezonde maaltijden en serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. 

Meer informatie

 

Bent u bij nader inzien verhinderd?

Dan kunt u zich kosteloos laten vervangen door een collega. Lukt dat niet, dan kunt u tot 30 dagen voor het congres annuleren tegen een 50% terugbetaling, daarna bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Als u zich inschrijft binnen 30 dagen voor het event, dan is terugbetaling niet meer mogelijk.

 

Het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre

Het internationale congrescentrum telt 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) met 2.863 zitplaatsen en prachtige foyers en exporuimtes. Ook kleinere congressen kunnen er uitstekend plaatsvinden. De zalen variëren in grootte (50 tot 4.000 personen).

Het congrescentrum is geïntegreerd in de bestaande structuur van Ahoy. Hierdoor is het mogelijk om naast een congres een bijbehorende vakbeurs te organiseren. De Beurs- & Evenementenhallen bestaan uit maar liefst 30.000 m2 oppervlakte. 

Meer informatie over het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en Rotterdam als bestemming vind je op www.rotterdamconferences.nl.
 

Duurzaamheid - Rotterdam Ahoy

Als Rotterdam Ahoy leven we in het hier en nu maar denken continu aan de toekomst, een duurzame toekomst. Een toekomst in een gezonde, mooie en groene stad. Zodat onze volgende generaties ook kunnen genieten van al het moois dat wij te bieden hebben. Duurzame ambities realiseer je niet alleen. Rotterdam Ahoy bouwt op verschillende manieren samen met partners en stakeholders aan de toekomst.

Zo maken wij onderdeel uit van het EU project Ruggedised en investeren we in duurzame oplossingen in onze accommodatie. Benieuwd naar het totaal aan duurzame oplossingen binnen onze organisatie? Check de Plattegrond Duurzaamheid Rotterdam Ahoy.