Praktische informatie

Programma

Het tweedaagse programma bestaat onder andere uit plenaire sessies onder de bezielende leiding van Remco de Boer, aansprekende keynotes en breakout sessies. Tijdens de registratie kunt u uw persoonlijke programma samenstellen door breakout sessies te selecteren. U kunt uw keuze op een later moment nog wijzigen.

Wilt u eerst nog meer lezen over het programma? Bekijk dan deze pagina.

 

Inschrijven

Via deze link kunt u zich inschrijven.
 

Locatie en bereikbaarheid

Het congres vindt plaats in het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC).
Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg en bij metro- en bushalte Zuidplein. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.
 

Kosten

De kosten van dit live congres bedragen €495,- (excl. BTW) (profit)/ € 395,- (non-profit) per deelnemer.

Het ticket is voor beide dagen geldig en is inclusief lunch en consumpties.

Bent u uitgenodigd door één van onze partners of sponsoren? Dan kunt u bij de registratie de relatiecode invullen die u ontvangen heeft.  


Betaling
Betaling is alleen mogelijk via Ideal of creditcard.


Annuleringsvoorwaarden
Mocht u bij nader inzien verhinderd zijn, dan kunt u zich kosteloos laten vervangen door een collega. Lukt dat niet, dan kunt u tot 30 dagen voor het congres annuleren tegen een 50% terugbetaling, daarna bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Neem hiervoor contact met ons op via info@recharge-earth.com. Als u zich inschrijft binnen 30 dagen voor het event, dan is terugbetaling niet meer mogelijk.


COVID-19

Tijdens Recharge Earth zorgen we voor een veilig & gastvrij bezoek en worden de benodigde maatregelen omtrent corona in acht genomen. In de weken voor het evenement zullen wij u hierover berichten. Mocht het congres i.v.m. met COVID-19 maatregelen geen doorgang kunnen vinden, dan wordt uw deelname doorgeschoven naar de volgende editie.

Lees meer

 

Het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre

Het internationale congrescentrum telt 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) met 2.863 zitplaatsen en prachtige foyers en exporuimtes. Ook kleinere congressen kunnen er uitstekend plaatsvinden. De zalen variëren in grootte (50 tot 4.000 personen).

Het congrescentrum is geïntegreerd in de bestaande structuur van Ahoy. Hierdoor is het mogelijk om naast een congres een bijbehorende vakbeurs te organiseren. De Beurs- & Evenementenhallen bestaan uit maar liefst 30.000 m2 oppervlakte. 

Meer informatie over het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en Rotterdam als bestemming vind je op www.rotterdamconferences.nl.
 

Duurzaamheid - Rotterdam Ahoy

Als Rotterdam Ahoy leven we in het hier en nu maar denken continu aan de toekomst, een duurzame toekomst. Een toekomst in een gezonde, mooie en groene stad. Zodat onze volgende generaties ook kunnen genieten van al het moois dat wij te bieden hebben. Duurzame ambities realiseer je niet alleen. Rotterdam Ahoy bouwt op verschillende manieren samen met partners en stakeholders aan de toekomst.

Zo maken wij onderdeel uit van het EU project Ruggedised en investeren we in duurzame oplossingen in ons huidige gebouw en nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre. Benieuwd naar het totaal aan duurzame oplossingen binnen onze organisatie. Check ons duurzaamheidsverhaal.