Aernoud Florijn
Aernoud Florijn

Aernoud Florijn

Oprichter/eigenaar

Florijn AWS

FLORIJN AWS is opgericht vanuit het geloof dat ICT een gigantische impact kan hebben op het verbeteren van (bedrijfs)processen. En dat dat ook zo is, bewijzen we al meer dan 20 jaar. FLORIJN AWS werkt voor grote corporates, maar ook voor het MKB. En veel op het vlak van energie en de inmiddels ingezette transitie, waarbij we ons focussen op de maximale ontzorging van onze klant. Zo ontwikkelden we voor Tennet het veilingplatform voor contracten voor noodstroomvoorzieningen, waardoor de markt ten goede kon veranderen. 


Wij geloven dat ICT een belangrijke driver is voor een succesvolle transitie. Op 9 september organiseren wij daarom een Break Out Sessie, waarbij we met een panel gaan praten over Falende IT Projecten als Tegenwind voor de Energietransitie. Want hoe komt het dat zoveel IT-projecten niet het gewenste resultaat opleveren, ver over budget of planning heen gaan of, om erger te voorkomen, maar helemaal gecanceld worden?

Bij ons aan tafel zitten onder andere oud tweede kamerlid Ton Elias, die uitvoerig onderzoek heeft gedaan naar het falen van ICT-projecten bij de overheid, professor Eric van Heck als vertegenwoordiger van de Erasmus Universiteit en Bob Mantel, Program Manager CMT bij TenneT en field expert grootschalige IT-projecten.

 
Alle sprekers