Rense van Dijk
Rense van Dijk

Rense van Dijk

CEO en mede-oprichter

Woon Duurzaam

Rense's werk en passie is al vijftien jaar de energietransitie. Hij is CEO en mede-oprichter van Woon Duurzaam, een snelgroeiend bedrijf met de ambitie om klimaatimpact te verminderen en de energietransitie van de wereld te ondersteunen door Europese huizen om te vormen tot CO2-negatieve huizen, fossielvrije energieleveranciers en load balancers.

Na werkzaam te zijn geweest in de lucht- en ruimtevaartindustrie en als projectmanager voor nieuwe energiecentrales, was hij CEO van Windunie en breidde diens activiteiten als coöperatieve energieproductie- en handelsonderneming uit; en CEO en medeoprichter van coöperatieve duurzame energieleverancier om|nieuwe energie. Hij scoorde zes opeenvolgende jaarlijkse #1 plaatsen in de Nederlandse duurzame energieleveranciersranking (2012-2017).

Rense is mede-oprichter van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie en voormalig bestuurslid van de Duurzame Energie Koepel. Hij heeft een MSc in Industrial Systems, Energy and Environment van de Technische Universiteit Delft. Het volledige curriculum van Rense is te vinden op zijn linkedin profiel.
Alle sprekers