Word sponsor

Sluit je aan als sponsor!

Onze sponsorpakketten bieden exporuimte, evenals de mogelijkheid een workshop of side event te organiseren en deel te nemen aan het matchmakingprogramma. Uiteraard bieden wij ook logovermelding en gelegenheid tot het plaatsen van relevante publicaties. Als Recharge Earth platform partner krijg je bovendien de kans een plenaire sessie te verzorgen en mee te denken over het programma.

Ben jij energieproducent, netbeheerder, energiegebruiker, beleidsmaker, onderzoeker, energie-expert, dienstverlener, werkzaam bij een maatschappelijke organisatie of op een andere manier betrokken bij de energietransitie? Geloof je in de kracht van samenwerken en wil jij jouw naam verbinden aan Recharge Earth? Meld je dan aan als sponsor en maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden.
 

Platform partner worden

Als Recharge Earth platform partner krijg je de kans om een plenaire sessie te verzorgen en om mee te denken over het programma. Daarnaast krijgt jouw organisatie extra aandacht via onze kanalen zoals het logo in de nieuwsbrief template en de productie van een video op locatie. 

 

Vraag sponsorbrochure aan

 

Platform Partner
Large sponsor
Medium sponsor
Small sponsor