Evenementen
2021
Vrijdag26 Mrt15:30 - 17:15

CEO-Event

Op vrijdag 26 maart 2021 organiseert de Klimaat en Energie Koepel (KEK) voor de tweede keer het CEO-event. Tijdens dit event worden de Klimaatstatements gepresenteerd van bedrijven als Heijmans, Port of Amsterdam, Eneco en KLM en gaan we in gesprek over hoe dit proces tot stand is gekomen. Wat maakt zo'n Klimaatstatement nu bijzonder? Het is opgesteld en geïnitieerd door young professionals in samenwerking met hun CEO.

In zo'n Klimaatstatement formuleert een organisatie bedrijfsspecifieke doelstellingen waarmee de ambities van het Klimaatakkoord worden vertaald naar bedrijfsniveau. Voorwaarde is dat deze doelstellingen in de komende twee jaar gerealiseerd gaan worden. Op 17 februari 2020 organiseerde KEK het eerste CEO-event, waar vijf CEO’s en young professionals van Vattenfall, Tata Steel, Veolia, Shell en Tennet hun Klimaatstatements presenteerden en hun verhaal deelden met ruim 100 deelnemende KEK’ers. Bekijk de after movie van vorig jaar en meer informatie over KEK en het CEO-event op de website. 

Terug naar agenda