Programma Recharge Earth 2024 bekend!

programma bekend

Het programma van Recharge Earth 2024 is bekend en belooft weer een inspirerend congres te worden. Onder de enthousiaste en bekwame leiding van dagvoorzitter Hajar Yagkoubi zullen toonaangevende energie-profesisonals de meest actuele ontwikkelingen en uitdagingen van de energietransitie bespreken.

Het plenaire programma richt zich op een breed scala aan onderwerpen die essentieel zijn voor het realiseren van een duurzame toekomst. Onderwerpen zoals  duurzame bedrijfsvoering, praktijkvoorbeelden, succesvolle samenwerkingsvormen, technologische innovatie en (Europees) beleid zullen allemaal aan bod komen in het veelzijdige programma.

Naast het plenaire programma bieden diverse breakouts en rondetafelgesprekken de mogelijkheid om diep te duiken in specifieke onderwerpen. Wilt u bijvoorbeeld meedenken over de net-zero toekomst, de vergroening van haven opslagterminals en de rol van digitale en data-transitie hierin? Met meer dan 20 break-outsessies is er voor iedereen iets interessants te vinden. Bovendien kunt u zich verdiepen in de nieuwste technologieën op de Innovation Expo, waar start-ups en scale-ups pitches en productdemonstraties geven.

Recharge Earth biedt praktische oplossingen voor de energievraagstukken van vandaag en morgen. Laat u inspireren door de duurzame keuzes van bedrijven, leer over succesvolle samenwerkingsverbanden en luister naar debatten tussen beleidsmakers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.  Vergaar kennis, laat u verrassen door de nieuwste technologieën, en zoek samen met andere energieprofessionals naar oplossingen die bepalend zijn voor de energietoekomst.

Bekijk nu het volledige programma