Nieuwe partners
Nieuwe partners

Met trots mogen wij melden dat het Havenbedrijf Rotterdam Gold Partner is geworden van Recharge Earth. Wij werken graag samen met hen aan de ambitie om de Rotterdamse haven uit te laten groeien tot de meest duurzame ter wereld.

Ook bp Nederland is aangesloten als Gold Partner. Wij kijken ontzettend uit naar onze samenwerking! Karen de Lathouder, CEO bp Nederland: "Recharge Earth in Rotterdam is voor ons een perfect platform om onze ambities te delen met de buitenwereld. In gesprek te gaan over de energietransitie, de kansen en dilemma’s en de rol die de industrie speelt om Nederland toekomst bestendig te maken.”

Shell was tijdens Recharge Earth 2021 betrokken als Gold Partner. De mooie samenwerking wordt doorgezet voor editie 2022 en wij mogen aankondigen dat Shell Platform Partner is geworden."Klimaatverandering plaatst Shell voor grote uitdagingen. Wij moeten en willen veranderen. We werken hard om een van de grootste aanjagers te worden van de energietransitie in Nederland. Recharge Earth geeft ons de kans om onze plannen te delen en met andere aanjagers van gedachten te wisselen, maar bovenal hopen we er natuurlijk nieuwe samenwerkingsverbanden te vinden en mogelijkheden te identificeren om in Nederland de energietransitie te versnellen.'' zegt Marjan van Loon, president-directeur Shell Nederland.