Platform Recharge Earth

Energietransitie is een belangrijk thema. Ambities en doelstellingen zijn bepaald, maar moeten nog wel vorm krijgen. De vraag is hoe? Hoe behalen we klimaatdoelstellingen? En hoe benutten we de economische kansen die ermee gepaard gaan? Het platform Recharge Earth gaat samen met jou op zoek naar concrete antwoorden. Ben jij onderdeel van de energietoekomst en geloof je in de kracht van samenwerken en het aanzetten tot actie? Sluit je dan aan bij platform Recharge Earth! 

  • Flagship event: Recharge Earth congres
    Het jaarlijks terugkerende Recharge Earth congres. Het congres in 2021 is opgezet vanuit een concrete energie-uitdaging: de ontwikkeling van duurzame regio’s, die klimaatdoelstellingen behalen en de economie verder uitbouwen.

  • Side events
    Evenementen en bijeenkomsten zijn belangrijke onderdelen van het Recharge Earth platform. Soms zijn wij organisator, soms onze partners, maar in de meeste gevallen doen we het samen.

  • In the spotlight 
    Via onze kanalen (website, LinkedIn, nieuwsbrieven) delen wij projecten en publicaties rondom de energietransitie. Ook kunt u interessante podcasts beluisteren.

Volg ons op LinkedIn