Praktische informatie

Adres

Rotterdam Ahoy                         
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam 

Kosten

De prijs van een congresticket voor twee dagen bedraagt € 495,- excl. BTW. Het non-profit tarief bedraagt €395,- excl. BTW.
Bent u uitgenodigd door een partner, dan is deelname vrij van kosten.

Tijden

Woensdag 18 september
Deuren open vanaf 08.30 uur. Start programma om 10.00 uur. 

Donderdag 19 september 
Deuren open vanaf 08.30 uur. Start programma om 10.00 uur. 
 

Ontdek Rotterdam

 

Locatie en bereikbaarheid

Het congres vindt plaats in het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC). Rotterdam Ahoy ligt dichtbij de snelweg en de metro- en busstations Zuidplein.

 

Openbaar vervoer

Rotterdam Ahoy is gemakkelijk bereikbaar met de bus, metro en trein. Ahoy ligt op 5 minuten lopen van metrostation en bushalte Zuidplein. Zorg ervoor dat het tegoed op je OV-chipkaart is opgewaardeerd en vergeet niet uit te checken op de terugweg. Plan je reis met het openbaar vervoer hier.

 

Vanaf de luchthaven

Rotterdam Ahoy ligt op minder dan een uur rijden van Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam The Hague Airport. Vanaf beide luchthavens kun je snel en comfortabel met het openbaar vervoer en met de auto naar Ahoy reizen.

 

Parkeren

Met 2.000 parkeerplaatsen biedt Rotterdam Ahoy genoeg ruimte voor uw auto. Een parkeerplek kost €19,-. Zeker zijn van een parkeerplek naast Ahoy? U kunt tot twee uur voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie kopen. Geen parkeergarantie gekocht? U kunt nog steeds bij Ahoy parkeren, afhankelijk van de beschikbaarheid. 

 

Restaurants bij Rotterdam Ahoy

Het spreekt voor zich dat geen dag of avond compleet is zonder lekker eten en drinken. Bij Rotterdam Ahoy zijn er twee restaurants waar fijnproevers kunnen genieten van culinaire hoogstandjes voor, tijdens en/of na een evenement. Onze cateraars, ook bekend als The Flavour of Ahoy, bereiden uitstekende snacks, culinaire lekkernijen en gezonde maaltijden en we serveren een ruime keuze aan bijpassende drankjes.

 

Roomkit hotels

Via Preferred Hotel Reservations kunt u een hotel boeken voor tijdens het congres.

 

Promotiepakket voor partners

 

Het promotiepakket is beschikbaar via deze link (let op download start direct).

 

Meer informatie

 

Kun je niet aanwezig zijn?

Een van je collega's kan zonder extra kosten jouw plaats innemen. Als dat niet mogelijk is, kun je tot 30 dagen voor het congres annuleren en krijg je 50% van je betaling terug. Als je na die tijd annuleert, ontvang je geen geld terug. Als je je binnen 30 dagen voor het congres registreert, zijn er geen restituties mogelijk.

 

Het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre

Het state-of-the-art congrescentrum combineert 35 zalen, een indrukwekkend auditorium (RTM Stage) met 2.863 zitplaatsen, prachtige foyers en tentoonstellingsruimtes. Het auditorium kan zelfs worden uitgebreid tot een XL-versie voor 4.000 personen, maar Ahoy is ook perfect voor kleinere bijeenkomsten. De kamers op de tweede en derde verdieping verschillen allemaal in grootte. Het RACC is rechtstreeks verbonden met de tentoonstellings- en evenementenhallen en de Ahoy Arena.

Meer informatie over het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en Rotterdam als bestemming vind je hier.

 

Duurzaamheid - Rotterdam Ahoy

duurzaamheid ahoyAls Rotterdam Ahoy leven we in het heden, maar we kijken altijd vooruit - naar de toekomst, een duurzame toekomst. Een toekomst in een gezonde, aantrekkelijke, groene stad. Waar komende generaties ook kunnen genieten van de mooie dingen die we te bieden hebben. Als het gaat om duurzaamheid, kun je niet al je ambities alleen realiseren. Rotterdam Ahoy werkt samen met haar partners en stakeholders aan diverse projecten om een betere toekomst op te bouwen. We maken deel uit van het EU-project Ruggedised en investeren in duurzame oplossingen in onze accommodatie.