Audny van Helden

Audny van Helden

Audny van Helden

Vice President Shell Energy Sectors & Decarbonisation

Shell

Audny van Helden is Vice President voor Shell Energy Sectors en Decarbonisatie. Ze leidt een wereldwijd team dat Shells belangrijkste industriële partners, met name in de zware industrie, helpt hun weg te vinden in de energie transitie, met als doel de decarbonisatie te versnellen. Zij en haar team werken ook samen met klanten uit de lichte industrie, commerciële en technologische sectoren.

Van Helden begon haar carrière als beleidsadviseur in de Tweede Kamer, maar stapte al snel over naar een meer commerciële en internationale omgeving. In 1997 kwam ze bij Shells Downstream business terecht en sindsdien heeft ze verschillende wereldwijde en Europese functies bekleed voor retail, smeermiddelen en bitumen, op het gebied van verkoop, operations, marketing en pricing.

Mevrouw Van Helden is afgestudeerd in Nederlands recht en politicologie. In haar vrije tijd geniet ze van het gezinsleven met haar partner en drie kinderen, hardlopen, tennissen, koken met vrienden en rijden op haar elektrische motorfiets. 

 
Alle sprekers