Transport & Storage

energy & infrastructure recharge earth

Transport en opslag: cruciale onderdelen van de energieketen die zich richten op het efficiënt verplaatsen en opslaan van energie. In een tijd waarin elektrische mobiliteit en hernieuwbare energiebronnen in opkomst zijn, is de behoefte aan geavanceerde technologieën en infrastructuur om energie te transporteren en op te slaan groter dan ooit.

De spots zijn gericht op batterijtechnologie, energieopslagsystemen, smart grids en de infrastructuur die nodig is om energie efficiënt te distribueren en op te slaan. Batterijtechnologie evolueert snel, wat leidt tot verbeterde opslagcapaciteit en efficiëntie. Energy storage-systemen spelen een sleutelrol bij het opvangen van schommelingen in energieaanbod en -vraag. Smart grids optimaliseren de energiedistributie, terwijl infrastructuurontwikkelingen transport en opslag van energie mogelijk maken.

 

Energie oplossingen voor energietoekomst

Transport & Storage werkt aan het bouwen van een veerkrachtige en flexibele energie-infrastructuur. Dit om de overgang naar duurzame energiebronnen te ondersteunen en te zorgen voor een betrouwbare en schone energievoorziening.