Praktische informatie over uw bezoek

Praktische info Recharge Earth

Over enkele dagen is het zover! Op woensdag 6 & donderdag 7 september opent Rotterdam Ahoy om 08.30 haar deuren voor de derde editie van Recharge Earth. Wij kijken er ontzettend naar uit om u te ontmoeten. In deze mail vindt u belangrijke informatie over uw bezoek. 
 

1. Toegangsbewijs in digitale omgeving

U vindt uw persoonlijke QR-code voor toegang in de digitale omgeving van Recharge Earth. U heeft per e-mail een uitnodiging ontvangen met een link naar deze digitale omgeving. 

Bij de registratiebalie op de tweede verdieping wordt uw QR-code gescand en ontvangt u uw toegangsbadge. De QR-code wordt op beide dagen gescand, ook als op de tweede dag uw badge al heeft. 
 

2. Kom op tijd!

Vanaf 08.30 uur bent u van harte welkom. Er staat dan een heerlijke kop koffie voor u klaar op de Congres Expo en u kunt kennismaken met de andere bezoekers en Recharge Earth partners. 

Om 09.30 uur zal Berend Potjer, gedeputeerde energie & klimaat, natuur & biodiversiteit, Omgevingsbeleid en Communicatie van de provincie Zuid-Holland, de opening van het congres verrichten. Aansluitend vindt de sessie 'Vooruitgang door keuzes' plaats, waarin dagvoorzitter Diana Matroos in gesprek gaat met energy leaders:

- Dick Velings (Directeur Eneco Zakelijk)
- Hans Augusteijn (President, Stolt Tank Containers)
- Janneke Hermes (Chief Financial Officer, Gasunie)
- Mark van Kruijsbergen (Group Director Strategy & Sustainability, BAM)

Oscar Snijders (Chief Operations Officer, Deloitte) geeft een update over de laatste ontwikkelingen van de Nederlandse energietransitie aan de hand van Deloitte's Energie Transitie Monitor. 

 

3. Bereid uw bezoek voor
Naast uw QR-code voor toegang, kunt u in de digitale omgeving ook uw persoonlijke programma bekijken, wijzigen, samenstellen en chatten en afspraken inplannen met andere bezoekers.

Bereid uw bezoek goed voor:
- Zorg dat u uw favoriete sessies niet mist en maak uw persoonlijke programma per dag in de digitale omgeving. De breakout sessies en rondetafels hebben een beperkte beschikbaarheid, dus maak uw keuze op tijd. 

- Start met netwerken: via het item "Deelnemers" in de digitale omgeving kunt u chatten en afspraken maken met andere bezoekers van het congres. 
 

4. Netwerken tijdens de lunch & borrel
Naast het uitgebreide congresprogramma is er natuurlijk voldoende mogelijkheid om te netwerken tijdens de koffiepauzes, de lunch en de netwerkborrels. Op beide dagen is de lunch (12.00 - 14.00 uur) voor u verzorgd. Deze vindt plaats op de Congres Expo.

De netwerkborrel start op woensdag om 17.00 uur en op donderdag om 16.45 uur. De lunch en de borrelhapjes zijn vegetarisch. De borrel is voorzien van sfeervolle muzikale begeleiding, een gezellige afsluiter! 
 

5. Bereikbaarheid & parkeren

Rotterdam Ahoy is goed te bereiken met bus, metro en trein. Het congrescentrum ligt op 5 minuten loopafstand van metrostation en bushalte Zuidplein. 
Plan uw reis met het openbaar vervoer hier.

Lees meer over de bereikbaarheid op de website van Rotterdam Ahoy.

Komt u met de auto? Met 2.000 parkeerplaatsen biedt Rotterdam Ahoy genoeg ruimte voor uw auto. Een parkeerplek kost €19,- per dag. U kunt parkeren op het algemene parkeerterrein P1 of P2, het terrein dat zich het dichtst bij de entree van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) bevindt.
 

Info Support stoomt het energienet klaar voor de toekomst
Op welke plekken gaan we het energienet verzwaren? En hoe kunnen we storingen beter lokaliseren? Info Support ontwikkelde software die Enexis helpt om meer data uit het energienet te halen, als onderdeel van het Dali-project.

'Netbeheerders hebben toch een wat conservatief imago en met het Dali-project zetten we nu een hightech-oplossing neer. Vijf jaar geleden zou ik nooit hebben gedacht dat we zo proactief en daadkrachtig bezig zouden zijn met de energietransitie. Het is écht het succesverhaal waarvan ik gedroomd heb’, zegt Jop Hoeijmakers van Enexis.

Tijdens Recharge Earth kunt u in gesprek gaan met Info Support over onder andere dit project. 
 

Op weg naar klimaatneutraal in 2035. Het versnellen van de energietransitie doen we samen
Hoe? Ontdek het in de stand van Eneco. Door in de stand te lopen, wekt u zelf direct energie op. Ook is er een stuurbox te zien. Met deze box wordt meer balans op het energienet gecreëerd en het financiële rendement van zonnesystemen geoptimaliseerd. 

Het team van Eneco gaat graag met u in gesprek over voorbeelden en technieken om de energietransitie te versnellen. Denk hierbij aan het elektrificeren van bedrijfsprocessen, integraal energiemanagement met sturing en uitleg over de Virtual Power Plant. 

 

#RechargeEarth2023
Volg Recharge Earth op LinkedIn en gebruik de hashtag #RechargeEarth2023 om uw updates over het congres op LinkedIn te delen.