Registratie Recharge Earth 2024 geopend!

Registratie Recharge Earth 2024 geopend!

De registratie voor Recharge Earth 2024 op 18 & 19 september in Rotterdam Ahoy is geopend!  Dit toonaangevende congres brengt voor de vierde keer energieprofessionals samen om te werken aan een duurzame toekomst. Bouw mee aan een duurzame toekomst en schrijf u in. 

Recharge Earth biedt een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties te ontdekken, te leren van inspirerende sprekers en waardevolle connecties te leggen met gelijkgestemde professionals. Het congres richt zich op denken, doen en samenwerken, waarbij kennis en ervaringen worden gedeeld om samen tot concrete oplossingen te komen die bepalend zijn voor een nieuwe energietoekomst. We presenteren best practices en gaan dieper in op hoe we gezamenlijk de uitdagingen van de energietransitie kunnen aangaan.

Gedurende twee dagen bruist het Rotterdam Ahoy Convention Centre van de energie. Meer dan 800 energieprofessionals en experts uit het bedrijfsleven, de overheid, de industrie en de wetenschap schuiven aan bij inspirerende rondetafelgesprekken, interactieve break-outsessies en plenaire meetings met keynote sprekers. Het uitgebreide programma biedt presentaties, workshops, debatten en netwerkmogelijkheden.

Dit is uw kans om actief bij te dragen aan de realisatie van een duurzame toekomst. Schrijf u vandaag nog in en verzeker uzelf van een plaats op dit inspirerende evenement. De prijs van een ticket voor twee dagen bedraagt € 495,- excl. BTW. Voor non-profitorganisaties is het tarief € 395,- excl. BTW. Bent u uitgenodigd door een partner? Dan is deelname vrij van kosten en heeft u hiervoor een aparte registratielink ontvangen. 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@recharge-earth.com. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij hopen u te verwelkomen op Recharge Earth 2024, waar we samen streven naar een duurzame toekomst!

Registreer nu