Ticketverkoop Recharge Earth 2023 gestart!

Ticketverkoop Recharge Earth 2023 gestart

Energieprofessionals opgelet!

De registratie voor Recharge Earth 2023 is vanaf nu geopend en u kunt uw ticket aanschaffen! Op 6 & 7 september 2023 organiseert Rotterdam Ahoy voor de derde keer Recharge Earth: hét toonaangevende congres waar energieprofessionals samenkomen om gezamenlijk te werken aan een duurzame toekomst.

Recharge Earth biedt een unieke gelegenheid om inzicht te krijgen in de nieuwste ontwikkelingen en innovaties, te leren van inspirerende sprekers en waardevolle verbindingen te leggen met gelijkgestemde professionals. Het congres kenmerkt zich door een breed aanbod aan presentaties, workshops, debatten, exposanten en netwerkmogelijkheden. Gedurende twee dagen zullen we kennis en ervaringen delen om zo tot concrete oplossingen te komen die bepalend zijn voor een nieuwe energietoekomst.

Dit is uw kans om actief bij te dragen aan de bouw van een duurzame toekomst. Schrijf u vandaag nog in en verzeker uzelf van een plaats op dit inspirerende congres.

De prijs van een congresticket voor twee dagen bedraagt € 495,- excl. BTW. Voor non-profitorganisaties is het tarief € 395,- excl. BTW. Indien u bent uitgenodigd door een van onze partners, is deelname vrij van kosten.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@recharge-earth.com. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij hopen u te mogen verwelkomen op Recharge Earth 2023, waar we samen streven naar een duurzame toekomst!